2017. október 14., szombat

28. évközi vasárnap

Hirdetések                    2017. október 15.
Októberben minden este rózsafűzért imádkozunk a templomban ½ 6-tól. 
Bérmálási felkészítés következő alkalma október 22-én az esti mise után lesz.

Karitász ügyelet csütörtökönként 4-5-ig várják a híveket.
Minden hétfőn 14 órától nyugdíjas klub van a plébánián.
Örömtorna kedden 10 órától lesz minden héten.
Elkezdődtek a hittanórák.
Hétfőn ½ 5-kor ovis hittan, kedden este bibliaóra, csütörtök este ifjúsági hittanra várunk minden érdeklődőt.
Köszönjük a kérdőív visszajelzéseit.
Köszönjük a fűtésszámla adósság csökkentésére felajánlott adományokat. a héten 32 000Ft érkezett Isten fizesse meg minden adományozónak.
Zarándoklatot szervezünk október 21-án szombaton Vác Márianosztrára. Hátul kitett lapon lehet jelentkezni. Zarándoklat költsége 5000Ft, gyerekeknek 4000Ft, ami a résztvevők arányában csökkenhet. A zarándoklat költsége tartalmazza az ebédet is. Eddig 31-en jelentkeztek.
Immár hagyomány nálunk, hogy a kedves hívek novemberig felírják megholtjaik nevét egy kis papírra, amely a faperselyen lévő borítékban található. A borítékot a faperselybe dobják. A felírt megholtakért 30 szentmisét mondunk novemberi estéken, 18 órakor. Minél többen éljünk e nagyszerű lehetőséggel. Megköszönjük, ha a   borítékokba adományaikkal segítik a plébániát.

Péntekenként szeretnénk a templomot kinyitni, hogy mindenki betérhessen egy kis imára. Ehhez kérjük a hívek segítségét, hogy a hátul kitett lapon 1-1 óra templomvigyázást vállaljanak el.
A héten Szent Hedvig, Alacoque Szent Margit, Antiochiai Szent Ignác, Szent Lukács, De Bredeuf Szent János és Jogues Szent Izsák Kanadai vértanúk, Keresztes Szent János, és Szent II. János Pál ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

virágvasárnap

  Nagyböjt 6. vasárnapja (Virágvasárnap)                 2024. március 24. Virágvasárnap van, a mai nappal elkezdődik a Nagyhét. A Szent...