2023. december 3., vasárnap

Advent 1. vasárnapja

 

Advent 1. vasárnapja                             2023. december 3.

Hétköznap (szombaton is) Rorate szentmisét imádkozunk reggel ½ 7-kor. Ezek a szentmisék rövidek 30-35 percesek. Bátran jöjjünk imádkozni, kezdjük a templomban a napot. 

Ma este felnőtt megtérő és szentségpótló hittan lesz.
Kedden a bibliaóra 18 órától.
Szerdán lelkigyakorlatos csoport 18 órától
Pénteken szentségimádás 17-20-óráig.
Betlehemes misztérium játékra keresünk szereplőket. A sekrestyében lehet feliratkozni. Első próba jövő vasárnap a 9-es mise után lesz.

2023-as évre lehet szentmiséket előjegyezni.

 

(Gyűjtés)

A helyi karitász szegényeink karácsonyi csomagjaihoz gyűjtünk tartós élelmiszert december 2-tól 10-ig vasárnap estig lehet hozni a hátul kitett fehér asztalra."

Borítékos gyűjtést tartunk a templomunk fűtésére. Borítékokat a templom padjain találunk.

 

 A héten Damaszkuszi Szent János, Szent Miklós, Szent Ambrus, Szeplőtelen fogantatás és Szent Juan Diego Cuauhtlatoatzin, Guadalupei látnok emléknapja lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés, vagy a névnapját.

Ima a békéért!

„Urunk Jézus Krisztus, az Örök Atya Fia, küldd el most Lelkedet az egész földre.

A Szentlélek éljen minden nép szívében, hogy megmeneküljenek a romlástól, a pusztulástól és a háborútól. Minden nemzet Édesanyja, a Boldogságos Szűz Mária, legyen a mi közbenjárónk. Ámen!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Húsvét 5. vasárnapja

  Húsvét 5. vasárnapja                                        2024. április 28. Ma este felnőtt megtérő hittan, Kedden biblia óra. Lelki...