2017. október 22., vasárnap

29. évközi vasárnap
Hirdetések                    2017. október 15.Októberben minden este rózsafűzért imádkozunk a templomban ½ 6-tól. 

Bérmálási felkészítés következő alkalma október 22-én az esti mise után lesz.


Karitász ügyelet csütörtökönként 4-5-ig várják a híveket.
Minden hétfőn 14 órától nyugdíjas klub van a plébánián.
Örömtorna kedden 10 órától lesz minden héten.

Elkezdődtek a hittanórák.

Hétfőn, az ünnep miatt az ovis hittan elmarad. Kedden este bibliaóra, csütörtök este ifjúsági hittanra várunk minden érdeklődőt.

Szent Mónika imaközösség szombaton 5  órától imádkozik a templomban.

Köszönjük a fűtésszámla adósság csökkentésére felajánlott adományokat. a héten 40 000Ft érkezett Isten fizesse meg minden adományozónak.

November hónapban, az eddigi hagyományt folytatva az esti szentmisék elhunyt családtagokért és ismerősökért lesznek felajánlva. Akikért szeretnénk közös misét mondatni, a nevüket írjuk fel a borítékban lévő papírra és dobjuk be a fa perselybe. Megköszönjük, ha a borítékokba adományaikkal segítik a plébániát. Ne feledkezzünk el eljönni hétköznapi misére imádkozni elhunyt testvéreinkért.

Péntekenként szeretnénk a templomot kinyitni, hogy mindenki betérhessen egy kis imára. Ehhez kérjük a hívek segítségét, hogy a hátul kitett lapon 1-1 óra templomvigyázást vállaljanak el. Köszönjük mindenkinek a segítségét. Most pénteken először 10 órától lesz nyitva a templom.

A héten Kapisztrán Szent János ünnepe, Claret Szent Antal, Boldog Mór és Szent Simon és Júdás Tádé apostolok ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

pünkösd

Hirdetés Június 9.                                    Pünkösd Pünkösd vasárnapja van. Pünkösdhétfőn reggel 8-kor és este 6-kor lesz sz...