2018. április 13., péntek

irgalmasság vasárnapjaHirdetés április 8.                  Húsvét Vasárnap

Irgalmasság vasárnapján közösen szolgáltatjuk ki a betegek szentségét a ½ 11-es mise keretében. Aki szeretné felvenni ezt a szentséget végezze el a szentgyónását, és iratkozzon fel a sekrestyében.
Április 5-én csütörtök este imaiskolát indítunk a nemzetközi eucharisztikus kongresszusra készülve.
Április 12-én este 7 órakor filmvetítésre hívjuk az egyetemista és az ifjú felnőtt korosztályt a plébánia hittantermébe.
Április 15-én vasárnap elkezdődik a jegyesfelkészítő kurzus. Vasárnaponként délután 16-18-ig fog tartani.

A misék alatt a templom előtt ingyenes a parkolás.
Az Eucharisztikus kongresszusra készülve péntekenként napközben kinyitottuk a templomot. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel a hátul kitett papírra.
Plébániai levelező listára lehet a hátul kitett papíron feliratkozni.
A 2*1%-as adóbevallásról nyilatkozatot találunk a hátsó asztalon. Mivel az idei évtől mindenkinek az adóhivatal készíti el a bevallást, ezért figyeljünk a nyilatkozat leadására. Ezt postai úton is el lehet juttatni az adóhatósághoz. Tavaly a központi kitöltés miatt 56 ezer emberrel kevesebb ajánlotta fel az 1%-ot a Katolikus Egyháznak. Kérem, hogy ezt tegyük meg, és hívjuk fel családtagjainknak is a figyelmét. Az idei évtől a nyilatkozattétel az 1% felajánláshoz visszavonásig fog tartani.

A héten Szent Szaniszló és Szent Márton pápa ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mennybemenetel vasárnapja

  Húsvét 7. vasárnapja                                     2022. május 29.   Mai nap Urunk mennybemenetelének a vasárnapja van. Jövő héten p...