2018. augusztus 19., vasárnap

20. évközi vasárnap


Hirdetés Augusztus 19.            20. évközi vasárnap

Augusztus 20-án Szent István Királyunkat ünnepeljük. Ez munkaszüneti nap. Szentmisék reggel 7.30-kor, 9-kor és este 6 órakor lesznek.
Augusztus 19-én vasárnap este 7 órakor templomunk Rózsafűzér Társulata mondja a az imádságot a Katolikus rádióban. Rózsafűzér társulat következő titokcseréje  szeptember 1-én 16.30-kor lesz, melyre új tagok jelentkezését is várjuk.
Nyári miserend:
Szeptember 2-től újra lesz déli szentmise.
Hétköznap reggeli mise időpontjáról lehet visszajelzést adni a padokon lévő papírokon. Az elmúlt évben sajnos csak 5-10 ember jött el a reggeli misére. Ezért, felmerült annak a lehetősége, hogyha később lenne a mise esetleg többen jönnének el.
Szeptemberig csak este 6-kor lesz hétköznap szentmise a templomban.
Augusztus 27-től hittanos napközis tábort szervezünk a plébánián. Érdeklődni lehet a sekrestyében. Jelentkezési határidő augusztus 20.
Szőcs László atya lelki vezetésével a Misszió Tours zarándoklatot Szervez Olaszországba (Padova, Assisi, Róma, San Giovanni, Loreto). Információt a sekrestyében lehet kapni az útról.


A misék alatt a templom előtt a parkolás ingyenes.
Plébániai levelező listára eddig 100-an jelentkeztek köszönjük. Az újságos asztalon lévő papíron lehet feliratkozni rá.

Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádási lehetőség. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel.

A héten Szent István Király, Szent X. Piusz pápa, Szent Bertalan Apostol, Límai Szent Rózsa, Kalazanci Szent József és Szent Lajos emléknapja lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...