2018. október 28., vasárnap

30. évközi vasárnap


Hirdetés október 28.            30. évközi vasárnap

Októberben minden este ½ 6-kor rózsafűzért imádkozunk.
Ma hajnalban óraátállítás volt.
Az urnatemető november 1,2,3,4-én reggel 7-től este 7-ig lesz nyitva.
November 1-én vasárnapi miserendet tartunk, de a déli mise elmarad.
Vovember 2-án 7, 9 és este 6kor lesznek a misék.
Jelentkezőket várunk felnőtt megtérő és szentségpótló hittanra. Ez kéthetente vasárnap este lesz.
Rózsafűzér titokcsere lesz november 3-án 16.30-kor.
Egyházközségi Karitász szervezetünk segítséget keres áruházi élelmiszergyűjtésben és szállításban. Az elmúlt év sikeres akciójában mintegy 1 tonna élelmiszerrel 91 családot tudtak segíteni. Aki szívesen segítene, jelentkezzen a sekrestyében.
November hónapban, az eddigi hagyományt folytatva az esti szentmisék elhunyt családtagokért és ismerősökért lesznek felajánlva, akiknek neveit felírtuk és az oltárra helyeztük. Éljünk ezzel a lehetőséggel. A borítékot a középső fa perselyen és a sekrestyében találunk.
A templom bejáratánál lévő urnatemetőben nagytakarítást tartottunk. A sírokról levett díszeket külön bezacskozva névvel ellátva dobozba raktuk. Kérjük, hogy a sírokra csak portalanított tartós virágot rakjunk ki, ami nem lóg át a másik sírra.
Bözsöny Ferenc október 25-én elhunyt. Imádkozzunk érte.

Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádási lehetőség. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel. Érdeklődtek, hogy esti mise után lehet-e jönni, ezért – ha van jelentkező, a lapon 20 óráig nyitva tartjuk a templomot.

A héten Mindenszentek, halottak napja, Porres Szent Márton, Borromeo Szent Károly, ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...