2018. november 4., vasárnap

31. évközi vasárnap


Hirdetés november 4.            31. évközi vasárnap

November 4-én Szent Imre gitáros zenekar fog énekelni az esti szentmisén.

Egyházközségi Karitász szervezetünk segítséget kér áruházi élelmiszergyűjtésben és szállításban. a sekrestyében lehet jelentkezni.

November hónapban, az eddigi hagyományt folytatva az esti szentmisék elhunyt családtagokért és ismerősökért ajánljuk fel. Éljünk ezzel a lehetőséggel, és jöjjünk el a Szentmisére közösen imádkozni.
A templom bejáratánál lévő urnatemetőben nagytakarítást tartottunk. A sírokról levett díszeket külön bezacskózva névvel ellátva dobozba raktuk. Kérjük, hogy a sírokra csak portalanított tartós virágot rakjunk ki, ami nem lóg át a másik sírra.
Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádással. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel.  Este 8-ig nyitva lesz a templom.

A héten Borromeo Szent Károly, Szent Imre Herceg és a Lateráni Bazilika felszentelésének ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...