2019. január 12., szombat

Urunk megkeresztelkesének ünnepe



Hirdetés január 13.              Urunk megkeresztelkesének ünnepe        

Jézus megkeresztelkedésének ünnepe van. A mai nap Jézussal ünneplünk, hogy minket is megkereszteltek.
 Szenteltvizet lehet kérni a sekrestyében.
Lakásszentelést lehet feliratkozni a sekrestyében.
Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádással. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel.  Este 8-ig lehet jönni.
Káplán úr Márton atya betegsége miatt gyóntatás a misék után van. A hétköznap reggeli misék a betegség miatt bizonytalan ideig elmaradnak.

Köszönjük a felajánlott adományokat a toronyóra javításra. Hétfőn megszerelték az órát. Akik segítettek a javításban egy köszönő képet vigyenek el a fa perselyről.

Február 3-án vasárnap ½ 11-kor lesz a balázsáldás a média munkatársai, színészek és újságírók meghívásával, melyre a híveket is szeretettel várjuk. ünnepi szentmisét Cserháti Ferenc püspök atya mutatja be.

Szabolcsi almát fognak árulni a templomkertben 160 Ft-os kedvezményes áron pénteken 15-19 óráig.. Feliratkozni lehet a sekrestyében.

A héten Remete Szent Pál és Árpádházi Szent Margit ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

nagyböjt 5. vasárnapja

  Nagyböjt 5. vasárnapja (Fekete Vasárnap)             2024. március 17.   Mai nap a szentföldi keresztények javára gyűjtünk. Máltai Sz...