2019. április 21., vasárnap

Húsvét


Hirdetés április 21.              Húsvét
Áldott Húsvéti ünnepeket kívánunk!
Köszönjük mindenkinek a segítségét, akik az ünnepeket szebbé tették. Külön köszönjük a kántor, énekkar, sekrestyés, ministránsok, terítőzők, virágdíszítők segítségét.
Húsvétvasárnap vasárnapi miserendet tartunk 
                     Szentmisék 1/2 8, 9  1/2 11,  12,  18
Húsvéthétfőn a déli mise elmarad
                     Szentmisék 1/2 8, 9  1/2 11,   18
A reggeli misék után ételszentelés lesz.

Hajléktalanjaink és nehezebb élethelyzetű híveink húsvéti vendégül látására ismét gyűjtünk házi süteményt. Aki szívesen hozzájárul, április 23-án, kedden 4 és 6 óra között hozhatja a karitászba.

Betegek kenetét Irgalmasság vasárnapján a ½ 11-es mise keretében szolgáltatjuk ki. Aki szeretné ezt a szentséget felvenni, kérem, hogy iratkozzon fel a sekrestyében és végezze el a gyónását. Aki nem tud eljönni a templomba, azt szívesen meglátogatjuk a szentségekkel.

Jegyesoktatás első alkalma április 28-án 16 órakor kezdődik.

Az elmúlt hónapban a lenti urnatemető előterét kifestettük, és mindkét urnatemető világítását kicseréltük. Szeretnénk a szentély világítását felújítani. A középső perselyben erre a célra gyűjtünk.

Egész napos szentségimádási lehetőség van pénteken. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel.  Este 8-ig lehet jönni. Ezt az alkalmat ajánljuk fel az Egyházközségünk megújulásáért

Rózsafüzér Társulat élő és elhunyt tagjaiért 26-án pénteken 18 órakor lesz mise és titokcsere május 4-én ½ 5-kor lesz.

Adó 1%-ról rendelkező nyilatkozatot találunk a hátsó asztalon.

A héten Szent György, Sigmaringeni Szent Fidél, Szent Márk evangélista, Chanel Szent Péter emléknapja lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy a névnapját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

10. évközi vasárnap

  10. évközi vasárnap                                                             2024. június 9.   MA este felnőtt megtérő hittan, Hét...