2021. április 24., szombat

Húsvét 4. vasárnapja

 Hirdetések Húsvét 4. vasárnapja                               2021. április 24.

 

Április 17 szombattól újra lehet nyilvános miséket tartani a templomban.

Mindenkit szeretettel várunk, de az egészségügyi elõírásokat tartsuk be!

- betegen maradjunk otthon

- tartsuk a másfél méter távolságot

- templomban is hordjuk a maszkot.

- fertőtlenítsük a kezünket.

- perselyezés a mise végén van.

 

Iroda csökkentett időben fogadja a híveket (hétfő és péntek). Ha lehet, akkor telefonon, vagy E-mailban próbáljuk az ügyeket intézni.

 

Plébániánk hirdetései:

Plébániai programok szünetelnek. 

A keddi bibliaórát a templomban tartjuk meg.

Szombaton ½ 5-kor rózsafűzér titokcsere és rózsafűzérek megáldása lesz a templomban.

Májusban minden este 1/2 6-kor litániát imádkozunk.

 

Adó 1%-ról lehet rendelkezni. Ehhez adatlapot találunk az újságos asztalnál. A Magyar Katolikus Egyház a 0011 számmal, a Külsõ-Ferencvárosi Szent Kereszt Egyházközségi alapítvány a 19669704-1-43-as hivatkozási számmal tudunk adót felajánlani.

 

A héten Chanel Szent Péter, Sienai Szent Katalin, Szent V. Piusz pápa és Szent József a munkás ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy a névnapját.

 

Imádkozzunk a járvány mihamarabbi megszünéséért. (Ferenc pápa imája)

Ó, Mária, te mindig az üdvösség és a remény jeleként ragyogsz utunkon. Rád bízzuk magunkat, betegek Egészsége, aki hitedben szilárdan kitartva a kereszt alatt osztoztál Jézus fájdalmában. Keresztény nép Üdvössége, te tudod, mire van szükségünk, és biztosak vagyunk, hogy gondoskodni fogsz arról, hogy mint a galileai Kánában visszatérhessen az öröm és az ünneplés a mostani megpróbáltatások után. Isteni Szeretet anyja, segíts, hogy felismerjük és elfogadjuk az Atya akaratát, és megtegyük, amit Jézus mond majd nekünk, aki magára vette szenvedéseinket és fájdalmunkat, hogy a kereszt által elvezessen bennünket a feltámadás örömére. Ámen. Oltalmad alá futunk, Istennek Szent Szülõje, könyörgésünket meg ne vesd szükségünk idején, hanem oltalmazz meg minket minden veszedelemtõl, ó, dicsõséges és áldott Szûz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...