2021. július 10., szombat

15. évközi vasárnap

 Évközi 15. vasárnap                                                                      2021. július 11.

 

Tóth Ferenc atya temetése július 17-én szombaton 11 órakor lesz a Budapest-Pestszenterzsébeti Szent Erzsébet Főplébánia-templomban (1204 Budapest, Szent Erzsébet tér 1)

 

Múlt héten a templom előtti lábtörlő rácsot ellopták, amit a rendőrség 5 és fél óra alatt sikeresen visszaszerzett. Köszönjük a segítségüket. Egyben felhívom a hívek figyelmét, hogy a koldusoknak adott 100-200Ft sokszor rossz helyre kerül, és nem igazi segítség! (csak a lelkiismeret megnyugtatása). Bátran támogassuk nagyobb összeggel (havi 10-20 ezer forinttal) a Karitász szervezetet. (pl Szent Raffael karitászt is), hiszen ők áldozatos munkájukkal emberi segítséget képesek adni a rászorulóknak.

 

Július augusztus hónapban az irodai fogadás hétfő 9-11 és péntek 9-11és 16-18 közt lesz. Amennyiben lehetséges E-mailen, vagy telefonon is intézhetjük az ügyeinket.

 


Hittanos napközis tábor lesz a plébánián augusztus 23-27 közt. Jelentkezési lapot a sekrestyében tudunk kérni.

 

NEK hírek

Újra készülünk az Eucharisztikus kongresszusra.

Szentségimádási lehetőség van pénteken 16-tól 20 óráig.

Aki szeretne a plébániával együtt részt venni az Eucharisztikus kongresszuson a IEC-FRDK csoportazonosító kódot kell beírni az internetes regisztrációhoz. Akinek nehézséget jelent a sekrestyéből tud kérni jelentkezési lapot.

Eddig 40-en jelentkeztek a plébániánkról az eseményekre. Kérem, hogy adategyeztetés miatt jöjjenek be a sekrestyébe.

 

 

A héten szent Henrik, Lellisi Szent Kamill, Szent Bonaventura és Kármel-hegyi Boldogasszony emléknapja lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy a névnapját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

10. évközi vasárnap

  10. évközi vasárnap                                                             2024. június 9.   MA este felnőtt megtérő hittan, Hét...