2021. október 16., szombat

29. évközi vasárnap

 Évközi 29. vasárnap           2021. október 17.

 

Októberben minden este ½ 6-kor rózsafűzért imádkozunk.

Pénteken 16-20 óráig szentségimádás van a templomban.

 

Október 23-án buszos zarándoklatot szervezünk Mátraverebélyre. Jelentkezési lapot az újságos asztalon találunk. Még 15 hely van a buszon! A zarándoklat gyerekeknek ingyenes.

 

 

Szeretettel várunk mindenkit hittanórára

- Bibliaóra kedd este a mise után

- Felnőtt megtérő és bérmálkozós hittan kéthetente vasárnap este (okt. 17-én).

 

Szeretnénk új hittancsoportokat indítani. Jelentkezőket várjuk:

- bérmálásra felkészítő hittant

- ovis hittant

- Ifjú házas csoportot.

Aki szeretne plébániai hittanra járni iratkozzon fel a hátul kitett lapon.

 

Köszönjük a Szent József szoborra felajánlott adományokat. Felújítás összege összegyűlt. A felújított szobrot november közepén fogják visszahozni. A munkát a Kis Szent Teréz szoborral folytatjuk. Aki szeretne a felújításhoz hozzájárulni, a Szent Teréz szobor perselyébe tudja az adományait elhelyezni.

 

Novemberben az eddigi hagyományt folytatva az esti szentmisék elhunyt családtagokért és ismerősökért ajánljuk fel. Akikért szeretnénk misét felajánlani, azoknak a nevét írjuk fel és helyezzük a középső fa perselybe.

 

A héten Szent Lukács, Kanadai vértanúk (De Bredeuf Szent János Jogues Szent Izsák), Keresztes Szent Pál, Vendel, Orsolya, Szent II. János Pál és Kapisztrán Szent János ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy a névnapját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Húsvét 5. vasárnapja

  Húsvét 5. vasárnapja                                        2024. április 28. Ma este felnőtt megtérő hittan, Kedden biblia óra. Lelki...