2022. május 14., szombat

Húsvét 5. vasárnapja

 Húsvét 5. vasárnapja                                     2022. május 15.

 

dr. Zsirai Szabó Zoltán atya április 30-án elhunyt. Temetése Zsírán lesz június egyik hétvégéjén. Ai szeretne jönni a temetésre, iratkozzon fel a hátul kitett papíron.

A templomunkban tartott gyászmise a plébánia youtube csatornáján keresztül megtekinthető.  https://www.youtube.com/watch?v=elRN2eK8vVk

 

Elsőáldozzás jövő vasárnap (május 22)  a 9-es misén lesz.

Bérmálás május 27-én pénteken este 6 órakor.

Ifjú házas hittan hétfőn 17 órakor lesz.

Bibliaóra kedden este lesz.

 

Visszaérkezet a Szent Teréz szobor. Köszönjük a felajánlott adományokat.

Szombaton elkezdődött a Szent Antal szobor felújítása.

 

A templom és a plébánia telke ingyenes átadásra került a Magyar Államtól az Egyházmegyének. Reméljük, hogy így jobban tudjuk az egyház érdekeit képviselni.

 

Adó 1%-ról még a héten lehet rendelkezni. (Katolikus egyház 0011, Plébánia (Külső-Ferencvárosi Szent Kereszt Egyházközségi Alapítvány 19669704-1-43 )

 

A héten Nepumuki Szent János, Boldos Scheffler János, Szent I. János pápa, Sienai Szent Bernardin Magallán Szent Kristóf és társai mexikói vértanúk emléknapja lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.

 

Ima a békéért!

„Urunk Jézus Krisztus, az Örök Atya Fia, küldd el most Lelkedet az egész földre.

A Szentlélek éljen minden nép szívében, hogy megmeneküljenek a romlástól, a pusztulástól és a háborútól. Minden nemzet Édesanyja, a boldogságos Szűz Mária, legyen a mi közbenjárónk. Ámen!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...