2022. október 8., szombat

28. évközi vasárnap

 

28. évközi vasárnap                      2022. október 9 .

Októberben minden este ½ 6-kor rózsafűzért imádkozunk.

Várjuk a jelentkezőket hittanórára!

Elkezdődött a népszámlálás Magyarországon. Október első felében Interneten keresztül lehet az adatokat leadni. Aki ezt nem teszi meg, azokat felkeresi a számlálóbiztos a hónap második felében. Valljuk meg, hogy Katolikusok vagyunk.

Folyik a plébániafelújítás. A héten a hőtükröt és nikecell szigetelést helyezték el. Jövő héten az aljzatot fogják betonozni.

A plébánia iroda a sekrestyébe helyeztük át.

Novemberben az eddigi hagyományt folytatva az esti szentmisék elhunyt családtagokért és ismerősökért ajánljuk fel. Akikért szeretnénk misét felajánlani, azoknak a nevét írjuk fel és helyezzük a középső fa perselybe.

 

A héten Szent XXIII. János pápa, Szent I. Kallixtusz pápa és Nagy Szent Teréz ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy a névnapját.

 

Ima a békéért!

„Urunk Jézus Krisztus, az Örök Atya Fia, küldd el most Lelkedet az egész földre.

A Szentlélek éljen minden nép szívében, hogy megmeneküljenek a romlástól, a pusztulástól és a háborútól. Minden nemzet Édesanyja, a boldogságos Szűz Mária, legyen a mi közbenjárónk. Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...