2023. szeptember 10., vasárnap

23. évközi vasárnap

 

23. évközi hét                                          2023. szeptember 10.

A mai vasárnap Veni Sancte szentmise és iskolatáska megáldás lesz a 9-es misén.

jövő héten ünnepeljük templomunk búcsúját.
A 9-es misén a frissen alakult gitáros kórus, a ½ 11-es misén a Budakalászi családos kórus az esti misén plébániánk kórusa fog énekelni.

Templomtakarítás szombaton 8 órától lesz.

Pénteken szentségimádás 17-20-óráig.

Hittanórák a búcsú után kezdődnek. Aki szeretne plébániai hittanra járni, hátul iratkozzon fel.

 

30 hetes mindennapok lelkigyarlata csoportot szeretnénk indítani. Ez a lelkigyakorlat a Szent Ignác 30 napos lelkigyakorlata világiak számára, napi 1 óra imára, elmélkedésre hív. Aki szívesen járna ebbe a csoportba hátul tud feliratkozni. Hétfő esti mise után lenne a heti találkozó. A napi imát/ feladatot mindenki otthon végzi.

 

A héten Szűz Mária Szent Neve, Aranyszájú Szent János, Szent Kereszt felmagasztalása, Fájdalmas Szűzanya, Szent Kornél és Ciprián ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés, vagy a névnapját.

 

Ima a békéért!

„Urunk Jézus Krisztus, az Örök Atya Fia, küldd el most Lelkedet az egész földre.

A Szentlélek éljen minden nép szívében, hogy megmeneküljenek a romlástól, a pusztulástól és a háborútól. Minden nemzet Édesanyja, a Boldogságos Szűz Mária, legyen a mi közbenjárónk. Ámen!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

10. évközi vasárnap

  10. évközi vasárnap                                                             2024. június 9.   MA este felnőtt megtérő hittan, Hét...