2024. június 15., szombat

11. évközi vasárnap

11. évközi vasárnap                                                            2024. június 16.

A 9-es misén tanév végi Tedeumot imádkozunk.

Kedden lesz bibliaóra.

Június 23-án vasárnap 14 órakor filmklub lesz a plébánián.

Tegnap papszentelés volt Esztergomban. Új papjaink: Alpek Gergely, Piukovics Dániel, Riesz Benedek és Schmotzer Kristóf atyák.

 

A templom előtt kéregető embereket ne pénzzel támogassuk. Ez az adomány sokszor rossz helyre kerül (alkohol, drog). Ittas állapotban nem engedik be őket a szállásra. Ha intézményeket támogatunk (Karitász, máltai szeretetszolgálat stb…) ők, szakképzet segítőkkel tudják irányítani az életüket, hogy kikerüljenek az utcán élésből. Mi az adományainkkal csak ezt fenntartjuk. Sok idős ember fél tőlük és ezért nem jönnek el a templomba. (és idén talán ezért se lesz esküvő a tempolomunkban.)

 

A héten Szent Romuald apát, Gonzága Szent Alajos és Fisher Szent János emléknapja lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés, vagy a névnapját.

Ima a békéért!

„Urunk Jézus Krisztus, az Örök Atya Fia, küldd el most Lelkedet az egész földre.

A Szentlélek éljen minden nép szívében, hogy megmeneküljenek a romlástól, a pusztulástól és a háborútól. Minden nemzet Édesanyja, a Boldogságos Szűz Mária, legyen a mi közbenjárónk. Ámen!

  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

28. évközi vasárnap

  28. évközi vasárnap                                         2024. október 13. Októberben minden este ½ 6-kor rózsafűzért imádkozunk. M...