2017. december 9., szombat

Advent 2. vasárnapja

Hirdetés december 10.          Advent 2. vasárnapja

December 16-án szombaton este 7 órakor Ádám Jenő zenekar Adventi hangverseny tart a templomunkban. Műsoron Telemann, Elgar, Giuliani és Vivaldi művek szerepelnek.
Templomunk karácsonyi díszítésére és szegények megsegítésére az előző évekhez hasonlóan gyűjtést kezdtünk. Adományokat a középső perselybe, illetve a sekrestyében és az irodában tudjuk átadni.
         Karácsonyi kézműves vásár lesz a templom hittantermében a Nagycsaládosok szervezésében. A bevételt jótékony célra fogják felajánlani.  

Anyagiak
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki befizette az Egyházközségi hozzájárulását.

Eucharisztikus kongresszus
Az Eucharisztikus kongresszusra készülve a templomot a péntek reggeli misétől az esti miséig nyitva szeretnénk tartani. Két lapot tettünk ki hátra: egyikre azok írják fel a nevüket, akik hétről hétre fix időpontot tudnak vállalni péntekenként, a másikra, akik arra a hétre tudnak jönni imádkozni.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki a héten vállalt időpontot.

Adventi programok:
Adventi gyertyagyújtás szombat este 17.45-kor lesz.
Roráté szentmisék reggel 6.30-kor fognak majd kezdődni.
         A ministránsoknak roráté versenyt hirdetünk Adventre.
Várjuk gyerekek jelentkezését, akik szívesen részt vennének a misztérium játékban. Próbák: december 10 és 17 én a 9-es mise után és 22-én lesznek.


A héten Szent Damazusz pápa, Chantál Szent Johanna Franciska szerzetesnő, Szent Lúcia, Keresztes Szent János ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...