2017. december 4., hétfő

Advent 1. vasárnapja

Hirdetés december 3.          Advent 1. vasárnapja

Karitász
Köszönjük a Karitász javára felajánlott adományokat. 174 840 Ft gyűlt össze.
Köszönjük az áruházi segítséget a tartósélelmiszer gyűjtésben. Harmincan önkéntes segítette a gyűjtést és 950 kg élelmet gyűjtöttek össze.
Templomunk karácsonyi díszítésére és szegények megsegítésére az előző évekhez hasonlóan gyűjtést kezdtünk. Adományokat a középső perselybe, illetve a sekrestyében és az irodában tudjuk átadni.
         Jövő vasárnap karácsonyi kézműves vásár lesz a templom hittantermében a Nagycsaládosok szervezésében. A bevételt jótékony célra fogják felajánlani.  

Anyagiak
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki befizette az Egyházközségi hozzájárulását. A befizetett adományokból tudjuk fizetni a kántor, irodista és a templom körül szolgáló emberek munkáját.
A héten 72 000Ft érkezett a fűtésszámlára csekken keresztül.

Eucharisztikus kongresszus
Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk péntekenként kinyitni a templomot, hogy mindenki betérhessen egy kis imára. Ehhez kérjük a hívek segítségét, hogy a hátul kitett lapon 1-1 óra templomvigyázást vállaljanak el. Köszönjük mindenkinek a segítségét aki a héten vállalt időpontot. A templomot aznap 32 ember kereste fel. Reméljük, hogy a templom nyitva tartása egyre népszerűbb lesz a hívek és az erre járók számára is.

Adventi programok:
Adventi gyertyagyújtás szombat este 17.45-kor lesz.
Roráté szentmisék reggel 6.30-kor fognak majd kezdődni.
         A ministránsoknak roráté versenyt hirdetünk Adventre.
Várjuk gyerekek jelentkezését, akik szívesen részt vennének a misztérium játékban. Próbák: december 10 és 17 én a 9-es mise után és 22-én lesznek.


A héten Szent Borbála, Szent Miklós és Szeplőtelen fogantatás ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...