2017. november 25., szombat

Krisztus Király vasárnapja

Anyagiak
   Az elmúlt hónapokban a fűtésszámlára gyűjtöttünk. Összesen 1 494 000 Ft gyűlt össze. (Gáz számla hátralék augusztus 1-én, 1 657 583Ft (Tehát még 163 500Ft-t tartozásunk van)
(Augusztusban: 420 000Ft              Szeptemberben: 495 000Ft)
(Októberben: 343 000Ft                           Novemberben 236 000Ft)
A héten 10 000Ft érkezett a bankon keresztül. Köszönjük mindenkinek a nagylelkű adományát.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki befizette az Egyházközségi hozzájárulását. A befizetett adományokból tudjuk fizetni a kántor, irodista és a templom körül szolgáló emberek munkáját.
A múlt héten elromlott a plébánia kazánja. A kazánt hétfőn fogják cserélni. Mivel a plébániának nincs semmiféle anyagi tartaléka, ezért az egyházmegye átvállalta a kazáncsere költségét. Köszönjük az egyházmegye nagylelkű segítségét.

Eucharisztikus készülődés
Tegnapi országos szentségimádáshoz a templounkban 25-en csatlakoztak.
Az Eucharisztikus kongresszusra készülve szeretnénk péntekenként kinyitni a templomot, hogy mindenki betérhessen egy kis imára. Ehhez kérjük a hívek segítségét, hogy a hátul kitett lapon 1-1 óra templomvigyázást vállaljanak el. Köszönjük mindenkinek a segítségét aki a héten vállalt időpontot. A templomot aznap 32 ember kereste fel. Reméljük, hogy a templom nyitva tartása egyre népszerűbb lesz a hívek és az erre járók számára is.

A héten Marchiai Szent Jakab, Szent András apostol és Xavéri Szent Ferenc ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Jövő héten szombat este 17.45-kor gyújtjuk meg az Adventi koszorú első gyertyáját.  Roraté szentmisék reggel 6.30-kor fognak majd kezdődni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

nagyböjt 5. vasárnapja

  Nagyböjt 5. vasárnapja (Fekete Vasárnap)             2024. március 17.   Mai nap a szentföldi keresztények javára gyűjtünk. Máltai Sz...