2018. január 8., hétfő

Vízkereszt

Hirdetés Január 7.

Mai vasárnap Urunk megkeresztelkedését ünnepeljük. Hétfőtől kezdődik a „farsangi időszak”. Hamvazószerda korán február 14-én lesz.
Vízkereszt napjához kötődően lakásszentelést lehet kérni a sekrestyében az atyáktól.
Előző évekhez hasonlóan papírgyűjtő konténert rendeltünk a templomkertbe. Összegyűlt papírokat a sekrestyénél tudják leadni.
Szentmisét lehet előjegyezni a sekrestyében. Januárra nagyon sok szabad miseszándék van.
Irodai ügyfélfogadás rendje januártól változik. Szerdán ezentúl nem lesz irodai fogadás, péntek délután 4-6-ig pedig mindenkit szeretettel várunk. Tehát hétfő, kedd, csütörtök 9-12-ig és péntek9-12 és  4-6ig van irodai fogadóóra.


Eucharisztikus kongresszus
Az Eucharisztikus kongresszusra készülve a templomot a péntek reggeli misétől az esti miséig nyitva szeretnénk tartani. Kérjük, hogy aki pénteken tud jönni a templomba imádkozni, írja fel a nevét a papírra. Aki fix időpontot tud vállalni, jelezze a papíron.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki a héten vállalt időpontot.


A héten Szent Hiláriusz püspök és egyháztanító ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

29. évközi vasárnap

Hirdetés október 21.            29. évközi vasárnap Októberben minden este ½ 6-kor rózsafűzért imádkozunk. A mai nap a missziók javá...