2018. február 3., szombat

5. évközi vasárnap

Hirdetés Február 4.

Tegnap Szent Balázs ünnepe volt. A mai nap balazsolás lesz a szentmisék után. Szeretetel köszöntjük a 1/2 11-es misére érkező médiaszereplőket. Imádkozzunk azért, hogy hangjuk az igazságot tudja hirdetni.
Köszönjük a fabontásban és a templomtakarításban kapott segítséget.

Az Eucharisztikus kongresszusra készülve a templomot a péntek reggeli misétől az esti miséig nyitva szeretnénk tartani. Kérjük, hogy aki pénteken tud jönni a templomba imádkozni, írja fel a nevét a papírra. Aki fix időpontot tud vállalni, jelezze a papíron.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki a héten vállalt időpontot.

Mivel a környéken mindenütt fizetős lett a parkolás, sokan hagyják napközben az autójukat a templom előtt. A templom előtt is fizetőssé tettük a parkolást. Továbbra is ingyen parkolhat az, aki a templomba jön imádkozni.
A 2*1%-as adóbevallásról nyilatkozatot találunk a hátsó asztalon. Mivel az idei évtől mindenkinek az adóhivatal készíti el a bevallást, ezért figyeljünk a nyilatkozat leadására. Ezt postai úton is el lehet juttatni az adóhatósághoz.
Ferencvárosi kórustalálkozó lesz február 7-én 18 órától a Ráday utcában. Ezen az alkalmon a templomunk kórusa is fellép. szórólapot a bejáratnál találunk erről az eseményről.

A héten  Szent Ágota, Niki Szent Pál és társai japán vértanúk, Emiliáni Szent Jeromos és Szent Skolasztika ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mennybemenetel vasárnapja

  Húsvét 7. vasárnapja                                     2022. május 29.   Mai nap Urunk mennybemenetelének a vasárnapja van. Jövő héten p...