2018. október 2., kedd

26. évközi vasárnap


Hirdetés Szeptember 30.            26. évközi vasárnap


Szentírás vasárnapja van.
Köszönjük a Dévai Szent Ferenc alapítványnak felajánlott 123 000FT-ot, amit a héten továbbítottunk.
Októberben minden este ½ 6-kor rózsafűzért imádkozunk.
A héten elsőcsütörtök és elsőpéntek lesz.
Rózsafűzér titokcsere lesz október 6-án szombaton ½ 5-kor.
Szeretettel várunk mindenkit hittanórára.
Hétfőn 16.30 órától ovis hittan,
Kedden 18.30-tól bibliaóra
Vasárnap este felnőtt megtérő és szentségpótló hittan indul.

Helyi kezdeményezésre aláírást gyűjtünk. A polgármestert kérjük, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt az Ecseri úti és a pöttyös utcai metrómegállók körül rend és tisztaság legyen. Templomon kívül lévő fehér asztalon lehet aláírni az íveket.

 Szeptember 30-án vasárnap 10 órakor Márton Áron Szentmise lesz a Magyarok Nagyasszonya (Rezső téri) templomban. Erdélyi testvéreket szeretettel várnak erre az alkalomra.

A misék alatt a templom előtt a parkolás ingyenes.
Plébániai levelező listára eddig 100-an jelentkeztek. Köszönjük. Az újságos asztalon lévő papíron lehet feliratkozni rá.

Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádási lehetőség. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel. Érdeklődtek, hogy esti mise után lehet-e jönni, ezért – ha van jelentkező, a lapon 20 óráig nyitva tartjuk a templomot.

A héten Kis Szent Teréz, Szent őrzőangyalok,Assisi Szent Ferenc Rózsafűzér királynője és Szent Brúnó ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...