2018. október 6., szombat

27. évközi vasárnap


Hirdetés október 7.            27. évközi vasárnap

Októberben minden este ½ 6-kor rózsafűzért imádkozunk.
Jelentkezőket várunk felnőtt megtérő és szentségpótló hittanra. Ez kéthetente vasárnap este lesz.
A jövő héten a bibliaóra elmarad.
Könnyen megtanulható liturgikus táncórák felnőtteknek tanfolyam indul október 22-én 10 órakor.

Kerítéssel lezártuk a templomkertet. Reméljük, hogy így nagyobb rend lesz a templom körül, és a hívek beszélgetésre tudják használni a területet.

Helyi kezdeményezésre aláírást gyűjtünk. A polgármestert kérjük, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt az Ecseri úti és a Pöttyös utcai metrómegállók körül rend és tisztaság legyen. Templom bejáratánál lehet aláírni az ívet. Ez nem népszavazás, ezért, aki nem szeretné megadni a címét, az is nyugodtan írja alá. (Örülünk, hogy a múlt héten nagyobb rend a téren).

A misék alatt a templom előtt a parkolás ingyenes.
Plébániai levelező listára eddig 100-an jelentkeztek. Köszönjük. Az újságos asztalon lévő papíron lehet feliratkozni rá.

Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádási lehetőség. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel. Érdeklődtek, hogy esti mise után lehet-e jönni, ezért – ha van jelentkező, a lapon 20 óráig nyitva tartjuk a templomot.

A héten Magyarok Nagyasszonya, Szent Dénes és Leonardi Szent János ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...