2018. október 13., szombat

28. évközi vasárnap


Hirdetés október 14.            28. évközi vasárnap

Szeretettel köszöntjük egyházmegyénk új segédpüspökét Mohos Gábor atyát, akt december 8-án fognak szentelni az Esztergomi Bazilikában.
Októberben minden este ½ 6-kor rózsafűzért imádkozunk.
Jövő vasárnap a missziók javára gyűjtünk.
Jelentkezőket várunk felnőtt megtérő és szentségpótló hittanra. Ez kéthetente vasárnap este lesz.

Nyugdíjas klub hétfőn 14 órától
Örömtorna kedden 10 órától
Bibliaóra Kedden 18.30-tól
Ifjúsági hittan hétfőn 18.45
Ovis hittan hétfőn 16.30-tól
Énekkar kedden 7 órától van, melyre várjuk a régi és új jelentkezőket.

Könnyen megtanulható liturgikus táncórák felnőtteknek tanfolyam indul október 22-én 10 órakor.

Plébániai levelező listára eddig 110-en jelentkeztek. Köszönjük. Az újságos asztalon lévő papíron lehet feliratkozni rá.

Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádási lehetőség. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel. Érdeklődtek, hogy esti mise után lehet-e jönni, ezért – ha van jelentkező, a lapon 20 óráig nyitva tartjuk a templomot.

November hónapban, az eddigi hagyományt folytatva az esti szentmisék elhunyt családtagokért és ismerősökért lesznek felajánlva, akiknek neveit felírtuk és az oltárra helyeztük. Ne feledkezzünk el eljönni hétköznapi misére imádkozni elhunyt testvéreinkért.
A templom bejáratánál lévő urnatemetőben nagytakarítást tartunk október 22-én. A régi poros, elhervadt, elszáradt, a másik sírra átnyúló díszítéseket levesszük. Kérjük, hogy az ünnepek előtt rakjuk rendbe a sírokat.

A héten Szent Teréz, Szent Hedvig, Alacoque Szent Margit, Antióchiai Szent Ignác, Szent Lukács, De Bredeuf Szent János és Jogues Szent Izsák Kanadai vértanúk, és Szent Vendel ünnepe lesz.  Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...