2018. december 15., szombat

3. vasárnap


Hirdetés december 16.             Advent 3. vasárnapja

Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádással. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel.  Este 8-ig lehet jönni.
Káplán úr Márton atya betegsége miatt gyóntatás a misék után van. Bátran jöjjünk el rorátéra, vagy péntek 17-20 óráig Szentségimá-dásra, és akkor sorbaállás nélkül el tudjuk végezni a gyónásunkat.

Karitász hírek
         Süteménygyűjtés lesz hajléktalanjaink, szegényeink és kórházban lévő híveink részére, jövő hét kedd délután 4-6 lehet hozni a plébániára, vagy szerda reggel a rorate után a sekrestyébe. Nagyon köszönjük.
A múlt hónapban gyűjtött élelmiszerekből eddig 1076kg-ot 267 személynek tudtunk eljuttatni.

Adventi programok:
Roráté szentmisék reggel ½ 7-kor kezdődnek.
Ádám Jenő zenekar adventi koncertje december 16-án este 19 órakor kezdődik a templomunkban. Műsoron Telemann, Vivaldi és Bach művek szerepelnek. A koncert ingyenes, mindenkit szeretettel várunk.
Templomtakarítás és templomdíszítésre kérjük a hívek segítségét december 22-én szombat reggel a roráté után.
Karácsonyi pásztorjáték lesz december 24 –én ½ 3-kor a templomban.

Anyagiak
Gyűjtést szervezünk a szegények részére és a templom Karácsonyi díszítésére. A jószívű adakozókat a sekrestyébe és az irodába várjuk hálás köszönettel.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki befizette az egyházi adóját. Aki még elmulasztotta a sekrestyében, irodában vagy csekken be tudja fizetni.


A héten Kaníziusz Szent Péter áldozópap és egyháztanító ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...