2018. december 8., szombat

Advent 2. vasárnapja


Hirdetés december 9.             Advent 2. vasárnapja

Adventi programok:
Roráté szentmisék reggel ½ 7-kor kezdődnek. Ezek a szentmisék rövidek 30-35 percesek. Bátran jöjjünk el imádkozni, Isten házában indítani a napot.
Karácsonyi kézműves vásár lesz Advent 2. vasárnapján délelőtt. A Pátyi Kerámiaműhely megváltozott munkaképességű emberek készítette kerámiákat fognak árulni.
Karácsonyi ajándékkészítés lesz december 15-én 15 órától a hittanteremben. Aki szeretne jönni, kérem, hogy iratkozzon fel a sekrestyében.
Ádám Jenő zenekar adventi koncertje december 16-án este 19 órakor kezdődik a templomunkban. Műsoron Telemann, Vivaldi és Bach művek szerepelnek. A koncert ingyenes, mindenkit szeretettel várunk.

Anyagiak
Gyűjtést szervezünk a szegények részére és a templom Karácsonyi díszítésére. A jószívű adakozókat a sekrestyébe és az irodába várjuk hálás köszönettel.
Köszönjük mindenkinek a segítségét, aki befizette az egyházi adóját. Aki még elmulasztotta a sekrestyében, irodában vagy csekken be tudja fizetni.

Egyéb:
2019-es évre lehet szentmisét előjegyeztetni a sekrestyében, vagy az irodában.
Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádással. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel.  Este 8-ig lehet jönni.
Káplán úr Márton atya betegsége miatt gyóntatás a misék után van.
A héten Szent Damazusz pápa, Chantal Szent Franciska, Szent Lúcia, Keresztes Szent János ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...