2019. november 16., szombat

33. évközi vasárnap


Hirdetés November 17.            XXXIII. évközi vasárnap

Gyóntatás a misék után van.
Közeledik az Egyházi év vége. Köszönjük mindenkinek a segítségét, akik befizették az Egyházközségi hozzájárulást. Eddig 192 testvérünk támogatta így a plébániánkat.

Programok:
Adventi koszorúkötés lesz november 30-án 15 órától a hittanteremben.
Koszorú jegyet a sekrestyében lehet vásárolni.

November hónapban, az eddigi hagyományt folytatva az esti szentmisék elhunyt családtagokért és ismerősökért ajánljuk fel. Éljünk ezzel a lehetőséggel és jöjjünk el a Szentmisére közösen imádkozni szeretteinkért.

Felújítás
A múlt héten 24 db új széket vásároltunk a hittanterembe.
A plébánaiai alapítvány támogatásával a templom bejáratának elöregedett borítását elkezdtük kicserélni. A munkát a jövő héten fogják befejezni.

NEK hírek
A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve világméretű szentségimádás lesz november 23-án 19-20 óráig, melyhez a mi templomunkban is lehet kapcsolódni.
Egész napos szentségimádási lehetőség van pénteken.

Karitász hírek:
Karitász gyűjtés lesz jövő vasárnap.
Tartósélelmiszer gyűjtés lesz 24-én és december 1-én vasárnap. A felajánlott élelmiszereket karácsony előtt fogjuk eljuttatni a családokhoz.
Karitász ügyelet ideje megváltozott. Hétfőn 5-6-ig várják a híveket.
Novemberben használt játékokat, mesekönyveket gyűjt a karitász.

A héten Árpádházi Szent Erzsébet, Szent Cecília, Szent Kelemen pápa, Szent Kolumbán apát és Dung-Lạc Szent András és társai vietnámi vértanúk ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...