2019. november 30., szombat

Advent 1. vasárnapja


Hirdetés December 1.                    Advent 1. vasárnapja

Mai nappal elkezdődik az Advent, az Úr várásának az ideje.
Roráté szentmisék reggel ½ 7-kor fognak kezdődni. Ezek a szentmisék rövidek 30-35 percesek. Bátran jöjjünk imádkozni és a templomban kezdeni a napot. Adventben hétköznap az esti szentmisék elmaradnak. Szombaton lesz reggel és este is mise.
Várjuk gyerekek jelentkezését, akik szívesen részt vennének a misztérium játékban.
Gyűjtést szervezünk a szegények részére és a templom Karácsonyi díszítésére. A jószívű adakozókat a sekrestyébe és az irodába várjuk hálás köszönettel.
Karácsonyi kézműves vásár lesz Advent 2. vasárnapján délelőtt. A Pátyi Kerámiaműhely megváltozott munkaképességű emberek készítette kerámiákat fognak árulni.

Krzyzewsky Sándor kórusvezető- karnagy temetése december 4-én 12 órakor lesz a Farkasrét Hóvirág utcai temetőben. Gyászmisét lelkiüdvéért december 3-án kedden este 6.30-kor mutatunk be a templomban.

A 2020-as évre és még az idei rorátékra lehet szentmisét előjegyezni a sekrestyében.

NEK hírek
Egész napos szentségimádási lehetőség van pénteken.

Karitász
Tartósélelmiszer gyűjtés a mai nap befejeződik. Köszönjük a felajánlott adományokat.
Köszönjük a Karitász javára felajánlott 258 225 Ft-ot, melyet továbbítottunk az Egyházmegye felé.

A héten Xavéri Szent Ferenc, Szent Borbála, Damaszkuszi Szent János, Szent Miklós és Szent Ambrus ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...