2019. december 7., szombat

Advent 2. vasárnapja


Hirdetés December 8.                    Advent 2. vasárnapja

Szeretettel várunk mindenkit a hajnali misékre. Roráté szentmisék reggel ½ 7-kor kezdődnek. Ezek a szentmisék rövidek 30-35 percesek. Bátran jöjjünk imádkozni és a templomban kezdeni a napot. Adventben hétköznap az esti szentmisék elmaradnak. Szombaton lesz reggel és este is mise.
Gyóntatás a misék után van.

A mai nap karácsonyi kézműves vásár van a templom előtt. Vásárlásunkkal a megváltozott munkaképességű Pátyi kerámiaműhely dolgozóit segítjük.
December 15-én vasárnap este Ádám Jenő zenekar adventi koncertet ad templomunkban.
Gyűjtést szervezünk a szegények részére és a templom Karácsonyi díszítésére. A jószívű adakozókat a sekrestyébe és az irodába várjuk hálás köszönettel.
Várjuk gyerekek jelentkezését, akik szívesen részt vennének a misztérium játékban. Első próba a vasárnapi 9-es mise után lesz.

NEK hírek
Egész napos szentségimádási lehetőség van pénteken.

Karitász
Köszönjük a tartósélelmiszer gyűjtésre felajánlott adományokat. 250kg élelmiszer gyűlt össze.

Szeplőtelen fogantatás ünnepét holnap tarjuk meg. A héten Szent Damazusz pápa, Chantal Szent Franciska, Szent Lúcia, Keresztes Szent János ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Krisztus Király vasárnapja

  Krisztus Király vasárnapja                                        2023. november 26. (programok) Kedden a bibliaóra Szerdán lelkigyako...