2019. december 14., szombat

3. vasárnap


Hirdetés December 15.                  Advent 3. vasárnapja

Segítséget kérünk templomtakarításhoz. December 21-én szombaton a roráté után szeretettel várunk mindenkit.

Nagycsaládosok által szervezett Karácsonyi vásár van a hittanteremben. A bevételt egy Erdélyi tanár házaspár javára ajánljuk fel.

Hajléktalan és volt hajléktalanoknak karácsonyi ünnepséget szervez a karitász csoportunk. Aki szívesen ajándékozna süteményt az alkalomra, kedden 7-9-ig tudja megtenni.

Szeretettel várunk mindenkit a hajnali misékre. Roráté szentmisék reggel ½ 7-kor kezdődnek. Ezek a szentmisék rövidek 30-35 percesek. Bátran jöjjünk imádkozni és a templomban kezdeni a napot. Adventben hétköznap az esti szentmisék elmaradnak. Szombaton lesz reggel és este is mise.

Gyóntatás a misék után van.

December 15-én vasárnap este Ádám Jenő zenekar adventi koncertet ad templomunkban.

Gyűjtést szervezünk a szegények részére és a templom Karácsonyi díszítésére. A jószívű adakozókat a sekrestyébe és az irodába várjuk hálás köszönettel.

NEK hírek
Egész napos szentségimádási lehetőség van pénteken.


A héten Kaníziusz Szent Péter áldozópap és egyháztanító ünnepe lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...