2020. március 15., vasárnap

Nagyböjt 3. vasárnapja


Hirdetés március 15.                                        Nagyböjt 3. vasárnapja


Pénteken az esti szentmise után keresztutat imádkozunk.

Az ovis hittan elmarad.

Március 15, 22-én vasárnap a gyóntatás a 9-es mise előtt és a ½ 11-es mise után lesz. Szentbeszédsorozatot tartok a Magyarok Nagyasszonya templomban.

Tartósélelmiszer gyűjtés lesz március 15-22- ig a templomban a szegények javára.

NEK hírek
Pénteken a templom nyitva van. Egész napos szentségimádással. Kérem, hogy aki tud jönni, iratkozzon fel.  Este 8-ig lehet jönni.
Aki szeretne a plébániával együtt részt venni az Eucharisztikus kongresszuson a IEC-FRDK csoportazonosító kódot kell beírni az internetes regisztrációhoz. Akinek nehézséget jelent a sekrestyéből tud kérni jelentkezési lapot. Eddig 15-an csatlakoztak a plébániai csoporthoz.

(Adó 1%-ról lehet rendelkezni. Ehhez adatlapot találunk az újságos asztalnál. A Magyar Katolikus Egyház a 0011 számmal, a Külső-Ferencvárosi Szent Ferenc Egyházközségi alapítvány a 19669704-1-43-as hivatkozási számmal tudunk adót felajánlani.)

A héten Szent Patrik, Jeruzsálemi Szent Cirill, Sándor, Szent József és Benedek névnapja lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy névnapját.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irgalmasság vasárnapja

  Irgalmasság vasárnapja                                             2024. április 7. Irgalmasság vasárnapja van. A szentmiséken a betegek...