2021. április 17., szombat

Húsvét 3. vasárnapja

 Számüzetés vége....

Április 17 szombattól újra lehet nyilvános miséket tartani a templomban.

Mindenkit szeretettel várunk, de az egészségügyi elõírásokat tartsuk be!

- betegen maradjunk otthon

- tartsuk a másfél méter távolságot

- templomban is hordjuk a maszkot.

- fertõtlenítsük a kezünket.

A szentmisék hétköznap 18-kor, vasárnap 7.30, 9, 10.30 és este 6-kor lesznek.

A templom a szokott rendben lesz nyitva.
Hétköznap 17.30-19.00-ig
vasárnap 7.00-11.30 és 17.30-19-ig
Az urnatemetõ ezekben az idõpontokban látogatható.

A rendkívüli helyzet miatt Bíboros Fõpásztor felmentést adott a vasárnapi misekötelezettség alól, azzal feltétellel, hogy az Úr napját otthoni egyéni és családi imádsággal szenteljük meg! (Napi szentírás részletek, rózsafüzér, lelki olvasmány, zsolozsma stb.)

Kapcsolat/telefon Irodai ügyintézés személyesen Hétfő 9-11 és péntek 16-18-ig. Digitális ügyintézés: szentkeresztbp@gmail.com vagy Telefonon: 06/1/3780 356 vagy 06 203564781

Plébániánk hirdetései:

Plébániai programok szünetelnek. A keddi bibliórát a templomban tartjuk meg.


Adó 1%-ról lehet rendelkezni. Ehhez adatlapot találunk az újságos asztalnál. A Magyar Katolikus Egyház a 0011 számmal, a Külsõ-Ferencvárosi Szent Kereszt Egyházközségi alapítvány a 19669704-1-43-as hivatkozási számmal tudunk adót felajánlani.

A héten Szent Anzelm, Szent Adalbert és Szent György emléknapja lesz. ISten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy a névnapját.

Imádkozzunk a járvány mihamarabbi megszûnéséért. (Ferenc pápa imája)

Ó, Mária, te mindig az üdvösség és a remény jeleként ragyogsz utunkon. Rád bízzuk magunkat, betegek Egészsége, aki hitedben szilárdan kitartva a kereszt alatt osztoztál Jézus fájdalmában. Keresztény nép Üdvössége, te tudod, mire van szükségünk, és biztosak vagyunk, hogy gondoskodni fogsz arról, hogy mint a galileai Kánában visszatérhessen az öröm és az ünneplés a mostani megpróbáltatások után. Isteni Szeretet anyja, segíts, hogy felismerjük és elfogadjuk az Atya akaratát, és megtegyük, amit Jézus mond majd nekünk, aki magára vette szenvedéseinket és fájdalmunkat, hogy a kereszt által elvezessen bennünket a feltámadás örömére. Ámen. Oltalmad alá futunk, Istennek Szent Szülõje, könyörgésünket meg ne vesd szükségünk idején, hanem oltalmazz meg minket minden veszedelemtõl, ó, dicsõséges és áldott Szûz!

1 megjegyzés:

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...