2022. november 26., szombat

Krisztus Király vasárnapja

 Krisztus Király vasárnapja                      2022. november 20.

Ádventi koszorúkötés lesz november 26-án szombat délután 15-17.30-ig. Koszorújegy a sekrestyében 1000Ft-ért vásárolható.

2023-as évre lehet szentmiséket előjegyezni.

Ma este bérmálkozók hittanja lesz a plébánián.

Hétfőn este ifi házashittan.

A héten csütörtökön bibliaóra és pénteken szentségimádás lesz a templomban.

Jövő vasárnap várjuk az ovisokat.

Karácsonyi tartósélelmiszer gyűjtés november 26- december 4-ig lesz a templomunkban. Adományokat a fehér asztalra tudjuk helyezni.

Köszönjük a kérdőíves felmérés visszajelzését. 67 kérdőív érkezett vissza. 37-en az eddigi hőfokra, 24-en az 5-10 fokot javasolták. Hálásan köszönjük az adományokat a fűtésre. Jövő héten szeretnénk elindítani a fűtést a templomban.

 

A héten Szent Cecília, I. Szent Kelemen pápa, Dung-Lac Szent András vietnámi vértanúk és Alexandriai Szent Katalin emléknapja lesz. Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés vagy a névnapját.

 

Ima a békéért!

„Urunk Jézus Krisztus, az Örök Atya Fia, küldd el most Lelkedet az egész földre.

A Szentlélek éljen minden nép szívében, hogy megmeneküljenek a romlástól, a pusztulástól és a háborútól. Minden nemzet Édesanyja, a boldogságos Szűz Mária, legyen a mi közbenjárónk. Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Jó Pásztor vasárnapja

  Húsvét 4. vasárnapja                                        2024. április 21. Ma este felnőtt megtérő hittan, Hétfőn ifjú házas hittan ...